واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی ارتش: جنگ فلسطین، نبرد باورهاست| حمایت از محور مقاومت ادامه خواهد داشت

  • کد خبر: ۲۹۵۰۹۴
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
فرمانده نیروی دریایی ارتش: جنگ فلسطین، نبرد باورهاست| حمایت از محور مقاومت ادامه خواهد داشت
امیر دریادار شهرام ایرانی گفت: خطاب به سران وقیح و بزدل رژیم صهیونیستی می‌گوییم که شادی کفتار‌ها بر پیکر شیران فلسطینی و لبنانی پایدار نخواهد بود و هر مرد مجاهدی که از جبهه مقاومت به خاک می‌افتد، مشعل نهضت را در دل مبارزان آن شعله‌ورتر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده کل نیروی دریایی ارتش در آیین اختتامیه نهمین اجلاس بین‌المللی مجاهدان در غربت و نخستین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و مقاومت که عصر امروز (پنجشنبه ۲۶ مهر) در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در علم نظامی و قواعد رسمی جنگ، مواجهه میدانی با مردان جنگی و قوای مسلح کشورهاست که سرنوشت جنگ را تعیین می‌کند و نسل‌کشی زنان و کودکان بی‌دفاع با بمباران هوایی کشوری که اساساً نیروی هوایی فعال ندارد، در همه قواعد نظامی مزیت محسوب نمی‌شود.
وی افزود: آن‌چه در غزه مظلوم رخ داد و آن‌چه امروز در ضاحیه و بیروت درحال وقوع است، به اذعان همه کارشناسان نظامی و تحلیل‌گران جنگ نشانه آشکار ضعف و ترس سران رژیم صهیونیستی است که با اتکا به تسلیحات وارداتی، بمب‌های آن‌چنانی و سنگرشکن را برای تخریب خانه و کاشانه مردم به‌کار می‌گیرند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: خطاب به سران وقیح و بزدل رژیم صهیونیستی می‌گوییم که شادی کفتار‌ها بر پیکر شیران فلسطینی و لبنانی پایدار نخواهد بود و هر مرد مجاهدی که از جبهه مقاومت به خاک می‌افتد، مشعل نهضت در دل مبارزان آن شعله‌ورتر می‌شود و هزاران جوان مجاهد دیگر را بر ادامه خون شهید و مبارزه با اسراییل مصمم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مشت‌های گره‌کرده‌ای که امروز در سرتاسر جهان فریاد حمایت از فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی را سر می‌دهند، زاده هزاران هزار بمبی هستند که بر سر مردم بی‌دفاع غزه فرود آمده است. این کار‌ها راه به‌جایی نمی‌برد. خودشان هم می‌دانند که در جنگ تموز، طوفان الاقصی یا وعده صادق ۱و۲ که با یک جریان نظامی مواجه شدند با همه حمایت‌هایشان به زانو درآمدند و به‌زودی در امتداد این مسیر، هیچ نقطه امنی برایشان باقی نخواهد ماند.

دریادار ایرانی تصریح کرد: این جنگ، نبرد باورهاست که در یکسوی آن، ترسو‌هایی هستند که از ترس موشک‌ها به پناهگاه می‌گریزند و از سرزمین‌های اشغالی فرار می‌کنند و در سمت دیگر، مردان و زنان مجاهدی که تا به‌امروز هزاران مشکل لاینحل سیاسی، امنیتی و اقتصادی به دشمن تحمیل کرده و اراده را به مصاف بمب‌های سنگرشکن فرستاده است.

وی تأکید کرد: در جنگ‌های این‌چنینی، چیزی جز ایمان نمی‌تواند ختم به پیروزی شود و برهمین اساس، ما از ترویج اندیشه مقاومت در برابر دشمن بشریت، اتحاد و حمایت همه‌جانبه از مقاومت دست برنخواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->