سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد
سرخط خبرها

فرمانده نیروی دریایی ارتش: جنگ فلسطین، نبرد باورهاست| حمایت از محور مقاومت ادامه خواهد داشت

  • کد خبر: ۲۹۵۰۹۴
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
فرمانده نیروی دریایی ارتش: جنگ فلسطین، نبرد باورهاست| حمایت از محور مقاومت ادامه خواهد داشت
امیر دریادار شهرام ایرانی گفت: خطاب به سران وقیح و بزدل رژیم صهیونیستی می‌گوییم که شادی کفتار‌ها بر پیکر شیران فلسطینی و لبنانی پایدار نخواهد بود و هر مرد مجاهدی که از جبهه مقاومت به خاک می‌افتد، مشعل نهضت را در دل مبارزان آن شعله‌ورتر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده کل نیروی دریایی ارتش در آیین اختتامیه نهمین اجلاس بین‌المللی مجاهدان در غربت و نخستین نشست بین‌المللی سازمان‌های مردم‌نهاد حامی فلسطین و مقاومت که عصر امروز (پنجشنبه ۲۶ مهر) در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در علم نظامی و قواعد رسمی جنگ، مواجهه میدانی با مردان جنگی و قوای مسلح کشورهاست که سرنوشت جنگ را تعیین می‌کند و نسل‌کشی زنان و کودکان بی‌دفاع با بمباران هوایی کشوری که اساساً نیروی هوایی فعال ندارد، در همه قواعد نظامی مزیت محسوب نمی‌شود.
وی افزود: آن‌چه در غزه مظلوم رخ داد و آن‌چه امروز در ضاحیه و بیروت درحال وقوع است، به اذعان همه کارشناسان نظامی و تحلیل‌گران جنگ نشانه آشکار ضعف و ترس سران رژیم صهیونیستی است که با اتکا به تسلیحات وارداتی، بمب‌های آن‌چنانی و سنگرشکن را برای تخریب خانه و کاشانه مردم به‌کار می‌گیرند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: خطاب به سران وقیح و بزدل رژیم صهیونیستی می‌گوییم که شادی کفتار‌ها بر پیکر شیران فلسطینی و لبنانی پایدار نخواهد بود و هر مرد مجاهدی که از جبهه مقاومت به خاک می‌افتد، مشعل نهضت در دل مبارزان آن شعله‌ورتر می‌شود و هزاران جوان مجاهد دیگر را بر ادامه خون شهید و مبارزه با اسراییل مصمم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مشت‌های گره‌کرده‌ای که امروز در سرتاسر جهان فریاد حمایت از فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی را سر می‌دهند، زاده هزاران هزار بمبی هستند که بر سر مردم بی‌دفاع غزه فرود آمده است. این کار‌ها راه به‌جایی نمی‌برد. خودشان هم می‌دانند که در جنگ تموز، طوفان الاقصی یا وعده صادق ۱و۲ که با یک جریان نظامی مواجه شدند با همه حمایت‌هایشان به زانو درآمدند و به‌زودی در امتداد این مسیر، هیچ نقطه امنی برایشان باقی نخواهد ماند.

دریادار ایرانی تصریح کرد: این جنگ، نبرد باورهاست که در یکسوی آن، ترسو‌هایی هستند که از ترس موشک‌ها به پناهگاه می‌گریزند و از سرزمین‌های اشغالی فرار می‌کنند و در سمت دیگر، مردان و زنان مجاهدی که تا به‌امروز هزاران مشکل لاینحل سیاسی، امنیتی و اقتصادی به دشمن تحمیل کرده و اراده را به مصاف بمب‌های سنگرشکن فرستاده است.

وی تأکید کرد: در جنگ‌های این‌چنینی، چیزی جز ایمان نمی‌تواند ختم به پیروزی شود و برهمین اساس، ما از ترویج اندیشه مقاومت در برابر دشمن بشریت، اتحاد و حمایت همه‌جانبه از مقاومت دست برنخواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->